• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/rt

12.05.2023

06:15

RUSI ŠOKIRANI DEŠAVANJIMA U AMERICI! Stigla reakcija iz Državne dume! "Kakav cirkus u državi sa nuklearnim oružjem!"

Reuters/Pixabay

Vesti

RUSI ŠOKIRANI DEŠAVANJIMA U AMERICI! Stigla reakcija iz Državne dume! "Kakav cirkus u državi sa nuklearnim oružjem!"

Podeli vest

Kampanja za predsedničke izbore u SAD pretvara se u cirkus i to ima samo jedan cilj – da vlast po svaku cenu ostane u Bajdenovim "drhtavim rukama", rekao je predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin.

Volodin je komentarisao suđenje bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu i predsedničke izbore u toj zemlji.

- Kakav je Bajden lik! Ne seća se šta je bilo juče, ali se seća šta se dogodilo pre 30 godina, i to ne njemu - napisao je Volodin na Telegramu.

Američki sud proglasio je bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa krivim za slučaj iz 1996. godine kada je, kako tvrde, pokušao da siluje spisateljicu. Iako je porota utvrdila da silovanja nije bilo, Tramp će morati da plati 5 miliona dolara odštete.

Kako smatra Volodin, iza dešavanja oko Trampa stoje politički tehnolozi aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena. Njima je, dodaje Volodin, nasušno važno da iz Republikanske partije na izbore izađe baš Tramp.

- Njegov visoki antirejting je šansa za Bajdena. 'Pospani Džo', kako smatraju, neće moći da pobedi još jednog kandidata republikanaca - naglasio je ruski zvaničnik.

Prema njegovom mišljenju, Bajden je odneo pobedu u prošlim izborima isključivo zbog velike prevare - "101,4 miliona ljudi (63,8 posto birača!) učestvovalo je u prevremenom glasanju (poštom i lično!) – a to im možda neće uspeti po drugi put", objasnio je i još jednom napomenuo da Bajdenov režim čini sve, samo da Tramp bude protivnik.

Ali što su optužbe na račun bivšeg predsednika SAD apsurdnije, a biće ih još mnogo, uveren je Volodin, to se jače okuplja i mobiliše jezgro njegovih pristalica.

Bilo bi interesantno pratiti svu ovu lakrdiju, piše Volodin, da nije jednog "ali".

- Ova opasna predstava odigrava se u državi sa nuklearnim oružjem i emisionim centrom svetske rezervne valute - upozorio je ruski zvaničnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pax_orion

pre 11 meseci

rusi pričaju o cirkusu u državi :D nema većeg cirkusa od ruske države :D najveći cirkus je pokazala sa paradom na dan "pobjede" :D tenk komada 1 i to posuđen od Laosa :D i to nije WW2 tenk nego tenk iz korejskog rata :D rusija se trebala zvati Cirkus Kolorado :D

Goran

pre 11 meseci

@pax orion: najveci cirkus je bio onaj kada te tvoja keva rodila pre mnogo godina.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17