• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.07.2023

21:15

(FOTO) Užas! Projektil pogodio parking u Harkovu: Povređeno 43 ljudi, među njima i 12 dece!

printscreen Twitter

Vesti

(FOTO) Užas! Projektil pogodio parking u Harkovu: Povređeno 43 ljudi, među njima i 12 dece!

Podeli vest

Najmanje 43 osobe, uključujući 12 dece, povređene su nakon što je ruski projektil pogodio parking stambene zgrade u Harkovskoj oblasti, saopštile su lokalne vlasti.

Među 12 dece su jednogodišnja i desetomesečna beba, prenosi BBC.

Prema tvrdnjama ukrajinskih vlasti, ruska raketa Iskander pala je u grad Pervomajski oko 13.30 časova po lokalnom vremenu, prenose mediji.

 

 

Ukrajinski generalni tužilac Andrej Kostin rekao je da u toj oblasti postoje samo stambene zgrade, te da je reč o još jednom ruskom ratnom zločinu.

 

 

Pervomajski se nalazi oko 90 kilometara južno od glavnog grada Harkova i relativno je udaljen od žarišta borbi, koja su pretežno vode u regionu Donbasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija