• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.08.2023

07:12

Hoće li doći do tuče milijardera?! Zakerberg se oglasio i poslao Masku nikad jasniju poruku!

Reuters

Vesti

Hoće li doći do tuče milijardera?! Zakerberg se oglasio i poslao Masku nikad jasniju poruku!

Podeli vest

Mark Zakerberg rekao je da se povlači iz "borbe u kavezu" s Ilonom Maskom, tvrdeći da šef Tesle "nije ozbiljan".

Činilo se da su milijarderi ipak pristali na tuču u junu kada je Mask objavio da je "spreman za borbu u kavezu". Zakerbeg, koji upravlja Fejsbukom i Instagramom, podelio je Maskovu objavu, uz odgovor "pošalji mi lokaciju".

- Mislim da se svi možemo složiti da Ilon nije ozbiljan i da je vreme da krenemo dalje. Ponudio sam pravi datum. Dena Vajt (šef UFC-a) ponudio je da ovo bude legitimno takmičenje u dobrotvorne svrhe. Ilon ne želi da potvrdi datum, zatim kaže da treba na operaciju, a sada traži da umesto toga odradi trening u mom dvorištu. Ako se Ilon ikada uozbilji oko pravog datuma i službenog događaja, zna kako doći do mene. Inače, vreme je da se krene dalje. Usresrediću ću se na takmičenje sa ljudima koji ovaj sport shvataju ozbiljno - napisao je Zuckerberg.

Mask, vlasnik Tvitera koji je preimenovan u X, tražio je da se borba održi na "epskoj lokaciji" u Italiji. On je govorio o mogućnosti prenosa i drevnom okruženju za predloženi događaj, tvrdeći da je razgovarao s talijanskom premijerkom Đorđom Meloni.

Napetosti između kompanija dvojice tehnoloških milijardera bile su visoke nakon što je Zuckerbergova Meta u julu lansirala Threads, aplikaciju za razgovor temeljenu na tekstu.

Tviter je Zakerbegu poslao pismo nakon lansiranja, tvrdeći da je Meta napravila "nezakonitu zloupotrebu Tviterovih poslovnih tajni i drugog intelektualnog vlasništva".

Zakerbeg trenira mešovite borilačke veštine, a ranije ove godine objavio je kako je završio svoj prvi turnir u Džijudžicu.

Mask je prošle sedmice rekao da je trenirao za borbu dižući utege. Na X je napisao: "Nemam vremena za vežbanje, pa ih samo donesem na posao."

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija