• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.08.2023

11:21

Svet na nogama! Ruski bombarderi nad NATO teritorijom, hitno podignuta lovačka avijacija!

Shutetterstock

Vesti

Svet na nogama! Ruski bombarderi nad NATO teritorijom, hitno podignuta lovačka avijacija!

Podeli vest

Danske vazduhoplovne snage presrele su dva ruska bombardera koja su uočena iznad te zemlje i letela su ka oblasti koju nadgleda Holandija kao članica NATO, saopšteno je danas iz Holandskih kraljevskih vazdušnih snaga.

U saopštenju je navedeno da su holandski avioni F-16 takođe reagovali rano jutros, ali da su ruski bombarderi presretnuti pre nego što su holandski avioni stigli do tog područja.

Portparol Holandskog kraljevskog vazduhoplovstva rekao je da se avioni presreću ako nemaju jedinstveni identifikacioni kod, nisu dali plan leta i ako nema dvosmernog razgovora, prenosi Rojters.

On je dodao da nije retkost da ruski avioni naruše vazdušni prostor neke evropske zemlje ili mu se približe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija