• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2023

18:05

Horor u Beču: U Dunavu pronađeno telo petogodišnjeg dečaka, a danas i leš nepoznatog muškarca!

Shutterstock/Kagan Kaya

Vesti

Horor u Beču: U Dunavu pronađeno telo petogodišnjeg dečaka, a danas i leš nepoznatog muškarca!

Podeli vest

Policija je u nedjelju saopštila da je osumnjičeni dečakov otac. Potraga za četrdesetjednogodišnjakom je do sada je bila bezuspešna.

Policija je jutros oko devet sati u rukavcu Novog Dunava u stambenoj četvrti Floridsdorf u Beču pronašla mrtvo telo za sada neidentifikovanog muškarca. I to tačno na istom mestu gde je policija u subotu uveče pronašla telo mrtvog petogodišnjaka, preneli su upravo austrijski mediji pozivajući se na policijski izveštaj, piše Večernji list.

Austrijski dnevni list Kronen cajtung navodi da se pretpostavlja da je reč o dečakovom ocu, koji je bio u bekstvu i za kojim policija intenzivno traga poslednjih dana. Tačnije, od prošle nedelje, kada je otac 41-godišnjeg dečaka pretio pištoljem bivšoj supruzi u stanu u 23. stambenoj četvrti Lizing u Beču, a zatim je udario čekićem po glavi, licu i ramenu. 39-godišnja žena je sa teškim povredama prevezena u bolnicu.

Nasilni bivši muž, poreklom iz Liberije, kome je već jednom bio uskraćen pristup stanu svoje bivše supruge, pobegao je sa mesta zločina. U međuvremenu, njihov petogodišnji sin je nestao jer ga otac u nedelju nije na vreme vratio bivšoj supruzi.

Policija je u nedelju saopštila da je dečakov otac osumnjičen. Potraga za osumnjičenim (41) do sada je bila bezuspešna. Da li je utopljenik pronađen danas u Dunavu zaista dečakov otac, odnosno osoba koja je teško povredila bivšu suprugu i bila u bekstvu, predmet je istrage koja je upravo pokrenuta. Dok se ne objave rezultati obdukcije, to će ostati nepoznato.

Kako javljaju lokalni mediji, još se čeka rezultat obdukcije mrtvog petogodišnjaka kako bi se znao tačan uzrok njegove smrti. Nakon toga, tek će se sa sigurnošću moći reći da li su dva leša pronađena u Dunavu povezana sa strašnom porodičnom dramom u nedelju koja je šokirala stanovnike bečkog Lisinga. Istraga je u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija