• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/RIA

30.08.2023

17:08

Zelenskom umrla i poslednja nada! Predsedniku Ukrajine saopštena strašna vest o Krimu

Printscreen/Twitter/Reuters

Vesti

Zelenskom umrla i poslednja nada! Predsedniku Ukrajine saopštena strašna vest o Krimu

Podeli vest

Direktna intervencija NATO-a neće pomoći Kijevu da zauzme Krim, izjavio je bivši agent CIA Džonson

Ukrajinske oružane snage neće moći da zauzmu Krim čak ni u slučaju direktne vojne intervencije svih članica Severnoatlantske alijanse, izjavio je bivši analitičar CIA Lari Džonson u intervjuu za Jutjub kanal Judging Freedom.
"

- Čak i da su sve zemlje NATO intervenisale upravo sada, ne bi je zauzele - kaže ekspert.

Prema njegovim rečima, poluostrvo je od velikog značaja za Moskvu i svaka pretnja od njegovog zauzimanja smatraće se realnom. Takođe je primetio da moćni ruski sistemi protivvazdušne odbrane ne dozvoljavaju Ukrajincima da udare na Krim čak ni savremenim zapadnim oružjem, kao što je HIMARS.

Foto: youtube.com/printscreen

Poluostrvo Krim

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je više puta izjavio da želi da zauzme Krim. Ranije je najavio pripremu liste sveobuhvatnih koraka za „deokupaciju“ poluostrva, obećavajući da će ga brzo reintegrisati u „državno tkivo Ukrajine“.

Namere koje je Kijev izrazio nazvane su samoubilačkim u Rusiji, uz napomenu da je nemoguće oduzeti deo teritorije moćnoj nuklearnoj sili. Kako je naglasio Dmitrij Medvedev , zamenik stalnog predsednika Saveta bezbednosti, napadi na Krim će biti praćeni udarima odmazde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija