• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Inforemr DN

18.09.2023

17:42

Ćerka mu rodila troje dece, sve su ih pobili! Incestualna veza koja se završila zločinom!

Shutterstock

Vesti

Ćerka mu rodila troje dece, sve su ih pobili! Incestualna veza koja se završila zločinom!

Podeli vest

Neimenovani 54-godišnji Poljak i njegova 20-godišnja ćerka uhapšeni su nakon što je otkriveno da su imali incestualnu vezu, tokom koje su ubili tri bebe nastale u njihovim odnosu. Otac je, takođe, optužen za silovanje ćerke.

Prema izveštajima medija u Poljskoj, tela tri novorođene bebe pronađena su u opštini Černiki. Novorođenčad će biti podvrgnuta obdukciji, kako bi istražni organi utvrdili kako je ubijena.

Horor u podrumu

Horor u podrumu je otkriven kada je prvo pronađeno zakopano telo jednog novorođenčeta koje je trebalo da se rodi pre oko tri nedelje. Potraga je nastavljena, pa je nađeno i telo druge bebe, koje je bilo u stanju raspadanja. Kasnije je otkriveno i telo trećeg novorođenčeta.

Marijuš Dušinjski iz Okružnog tužilaštva u Gdanjsku u Poljskoj navodi da je prilikom pretresa kuće u kojoj žive otac i ćerka policija otkrila tela dvoje novorođenčadi koja su zakopana u podrumu.

- Posle tog otkrića policija je nastavila pretres i pronašla je telo trećeg novorođenčeta. Veruje se da je 20-godišnja ćerka bila majka najmanje dve bebe. Tužilaštvo je podiglo optužnicu i protiv ćerke i ona je trenutno u istražnom zatvoru. Optužena je po dve tačke, za ubistvo i za incest, a naloženo je i saslušanje svedoka - dodao je Dušinjski.

Karina Kaminska, sekretar za štampu Pokrajinske policije u Gdanjsku, navodi da policajci i dalje istražuju podrum kuće u mestu Černiki, gde su pronađena tela novorođenčadi.

- Istražne radnje obavljaju policajci istražnog odeljenja Pokrajinske policijske uprave u Gdanjsku i Okružnog sedišta policije u Košćežini - dodala je Kaminska.

Ona je navela da je u podrumu ekipa forenzičke laboratorije iz Gdanjska, kao i da je njihov zadatak da uz pomoć savremene opreme otkriju i obezbede dodatne tragove i dokaze koji će pomoći da se objasne okolnosti ovog zločina.

Uzoran komšija

Poljak koji se tereti za incest sa ćerkom i ubistvo tri bebe pre 15 godina ostao je udovac i, prema rečima komšija, sam se brinuo o dvanaestoro dece. Njegova supruga je bila alkoholičarka.

- Ponekad su iz te kuće dopirali krici. Ostao je sam sa decom. Bilo ih je 12. Svake nedelje su išli u šetnju ili branje pečuraka. Sećam se da je dolazila policija i socijalna služba, ali se ništa nije dalje događalo. Čuli smo tada da ona nosi dete. Nije se videlo da je trudna, možda je nekako skrivala stomak - ispričao je za portal "Fakt" jedan od komšija.

On je dodao da je 54-godišnjak, za kojeg se sumnja da je otac pronađenih novorođenčadi, slovio za pristojnog i inteligentnog čoveka.

- Nije pio, samo je pušio. Čuvao je decu kao da vodi vrtić. Čistio je sneg sa trotoara. U šoku smo - dodao je on.

Afera trese Poljsku - zaraza ubila 23 osobe!

Poljsku trese i afera o smrti 23 osobe koje su preminule zbog posledica legionarske bolesti. Ukupno je prijavljeno 166 obolelih.
Vlasti su saopštile da Agencija unutrašnje bezbednosti Poljske istražuje da li izbijanje legionarske bolesti može biti rezultat namerne kontaminacije vodovodnog sistema. Izvor infekcije, međutim, još nije identifikovan i u toku je istraga kako bi se otkrilo šta je dovelo do epidemije. Najčešći oblik prenošenja je udisanje kontaminiranih aerosola iz sprejova na bazi vode, preko vodenih mlaznica ili kontaminiranih izvora vode.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija