• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.10.2023

18:46

Jezivo! Iranski parlament skandira "Smrt Izraelu! Smrt Americi!" (VIDEO)

Printskrin

Vesti

Jezivo! Iranski parlament skandira "Smrt Izraelu! Smrt Americi!" (VIDEO)

Podeli vest

Iranska državna televizija prikazala je u subotu snimak iz parlamenta na kojem poslanici ustaju sa svojih mesta i skandiraju "Smrt Izraelu" i "Smrt Americi", kao i "Palestina je pobednik, Izrael će biti uništen", javljaju iranski mediji.

Ovakve scene nisu retkost u iranskoj javnosti, a petpostavlja se da je reč o starom snimku koji je pušten povodom napada Hamasa na Izrael.

Savetnik iranskog vrhovnog lidera Alija Hamneija u subotu je čestitao palestinskim borcima na pokretanju najvećeg napada na Izrael.

- Čestitamo palestinskim borcima. Bićemo uz palestinske borce do oslobođenja Palestine i Jerusalima - rekao je Jahja Rahim Safavi, prenosi Rojters.

U iznenadnom napadu, palestinska grupa Hamas ušla je u subotu na nekoliko izraelskih gradova uz jaku salvu raketa ispaljenih iz Pojasa Gaze.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija