• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2023

08:49

Ako ovo krene, Amerika je gotova! Zastrašujuće reči Takera Karlsona odjekuju planetom, ovo nisu mogli da sanjaju ni u najgorim snovima!

reuters/tanjug

Vesti

Ako ovo krene, Amerika je gotova! Zastrašujuće reči Takera Karlsona odjekuju planetom, ovo nisu mogli da sanjaju ni u najgorim snovima!

Podeli vest

Sjedinjene Države će izgubiti rat na Bliskom istoku ako u njega budu uvučene Rusija, Kina i Turska, izjavio poznati američki novinar Taker Karlson u svom programu na društvenoj mreži Iks.

- Ulozi su mnogo veći nego što mnogi Amerikanci shvataju. Lako je zamisliti da će nekoliko drugih zemalja biti uvučeno u sukob između Izraela i Hamasa. Ove zemlje uključuju Rusiju, Iran, Tursku, Kinu, Saudijsku Arabiju, zemlje Zaliva i možda još mnoge druge sile - rekao je Karlson.

Prema rečima novinara, neki mogu podržati Izrael i Sjedinjene Države, ali će većina zemalja uključenih u sukob stati na stranu neprijateljsku Vašingtonu.

- I to će biti problem. Američka vojska je slabija nego bilo kada u poslednjih 50 godina - smatra Karlson.

Novinar je dodao da je američka vojska iscrpljena zbog dva besmislena sukoba u Iraku i Avganistanu i da je iznutra podeljena pogrešnom politikom Pentagona .

- Sada nije vreme za svetski rat. Izgubićemo ga. Ali naš glavnokomandujući ovo ne razume - požalio se Karlson.

Novinar je takođe kritikovao nedavnu izjavu Džoa Bajdena, u kojoj je on, u kontekstu podrške Ukrajini i Izraelu, nazvao Sjedinjene Države najmoćnijom zemljom u istoriji čovečanstva.

- Ponos ide ispred uništenja. Ovo je uvek bilo tačno i uvek će biti istina - zaključio je Karlson.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija