• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik/Mediji

10.11.2023

09:27

Orban momentalno zapečatio sudbinu Ukrajine! Mađarska je ogorčena, Briselu ovo neće proći! "To je naš jasan stav!"

Tanjug/Strahinja Aćimović

Vesti

Orban momentalno zapečatio sudbinu Ukrajine! Mađarska je ogorčena, Briselu ovo neće proći! "To je naš jasan stav!"

Podeli vest

Ukrajina ni na koji način nije spremna za početak pregovora o članstvu u Evropskoj uniji, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban.


- Ne mogu se počinjati pregovori, to je jasan mađarski stav - rekao je Orban za radio Košut i dodao da je Ukrajina veoma daleko od članstva u EU.

Dan ranije administracija mađarskog premijera saopštila da Evropska unija nema pravo da započne pregovore o članstvu sa Ukrajinom jer Kijev ne ispunjava potrebne uslove.

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je da Ukrajina neće biti spremna da se pridruži Evropskoj uniji sve dok se u ovoj zemlji ne uspostavi mir, a eventualno članstvo ove zemlje u EU, donelo bi Briselu i članicama - rat!

Podsetimo, Evropska komisija preporučila početak pregovora sa Ukrajinom o pridruživanju Evropskoj uniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija