• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.11.2023

19:15

Zastrašujći korak šefa Kremlja! Britanija patosirana: Putin uputio upozorenje zbog Ukrajine

Ap/Fotoilustracija

Vesti

Zastrašujći korak šefa Kremlja! Britanija patosirana: Putin uputio upozorenje zbog Ukrajine

Podeli vest

Let strateških nosača raketa Tu-160 i bombardera dugog dometa Tu-22M3 ruskih Vazdušno-kosmičkih snaga iznad Norveškog mora bio je upozorenje Britaniji i Zapadu zbog sukoba u Ukrajini, piše Ekspres.

- Bek severno od Britanskih ostrva može se smatrati zastrašujućim korakom u pozadini sukoba koji je u toku u Ukrajini - smatraju novinari publikacije.

Istovremeno, u publikaciji se pojašnjava da su Tu-160 i Tu-22M3 izveli standardne vežbe, koje Ministarstvo odbrane Rusije redovno organizuje.

U članku se takođe navodi da su odnosi između Moskve i Zapada i dalje napeti zbog neprijateljstava u istočnoj Evropi .

Ranije je Ministarstvo odbrane izvestilo o uspešnim letovima strateških nosača raketa Tu-160 i bombardera dugog dometa Tu-22M3 Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije u trajanju do 13 sati iznad Barencovog, Norveškog i Crnog mora . U resoru su naglasili da su sve vežbe izvedene u strogom skladu sa međunarodnim pravilima za korišćenje vazdušnog prostora.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija