• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.11.2023

07:41

Dokle više?! Izrael objavio koju zemlju će razoriti kao Gazu! Stiglo jezivo upozorenje, samo čekaju pogrešan korak!

Shutterstock/Reuters

Vesti

Dokle više?! Izrael objavio koju zemlju će razoriti kao Gazu! Stiglo jezivo upozorenje, samo čekaju pogrešan korak!

Podeli vest

Izraelski ministar i član ratnog kabineta Beni Ganc upozorio je militantnu grupu Hezbolah da "ono što se dešava" na severu Gaze može da se dogodi i u južnom Libanu i Bejrutu.

- Mi znamo kako da postupimo prema onima koji nas napadaju, kao i prema onima koji ih šalju - rekao je Ganc na konferenciji za medije, prenosi "Tajms of Izrael".

Poručio je da nijedan napad na suverenitet Izraela neće ostati bez odgovora.

- Mi smo narod koji dugo pati i strpljivi smo. Izraelci su uspeli da izgrade državu i vojsku nakon što su preživeli Holokaust i ne razmišljamo 'u danima, već u večnosti' - rekao je Ganc.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija