• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.11.2023

21:15

Nemačka ovo nije doživela! Putin hoće da pukne od smeha, ceo svet zaprepašćen neverovatnim potezom Berlina!

EPA/Shutterstock

Vesti

Nemačka ovo nije doživela! Putin hoće da pukne od smeha, ceo svet zaprepašćen neverovatnim potezom Berlina!

Podeli vest

Nemačka „guta“ ispade svojih „saveznika“ zbog odsustva suvereniteta i nedovoljne stručnosti nekih predstavnika vlasti, kojima se u celom svetu smeju, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa mladim naučnicima, komentarišući odbacivanje ruskih energenata u Evropskoj uniji.

Prema njegovim rečima, evropske zemlje ili same sebi ukidaju izvor jeftinih energenata „ili to čine njihovi saveznici iz Sjedinjenih Država, koji im iz političkih razloga“ ne dozvoljavaju pristup ruskim energentima.

Takođe, Putin je pomenuo dizanje u vazduh gasovoda „Severni tok 1“ i „Severni tok 2“, kao i to što su Poljska i Ukrajina blokirale rad gasovoda preko svojih teritorija.

- Ukrajinske vlasti dobijaju iz Evrope i iste te Nemačke novac, uključujući za oružje i za penzije, socijalna davanja, plate, a gas iz Rusije koji je Nemačkoj potreban je blokiran - istakao je ruski lider.

On je ocenio da nemački građani sve to gutaju zato što im nedostaje suverenitet, a nekim predstavnicima vlasti i dovoljno stručnosti za donošenje kvalitetnih kompetentnih odluka.

- Oni su poznati, ceo svet im se smeje. Neću sada navoditi njihova imena, ali ceo svet se zaista smeje - naglasio je Putin.

Ranije je nemački „Špigl" objavio da su, tokom predizborne turneje po Nemačkoj, kancelar Olaf Šolc i ministar spoljnih poslova Analena Berbok, izviždani zbog problema koji su nastali usled pomoći Ukrajini.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija