• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.12.2023

07:35

Najšokantnije proročanstvo Kisindžera o Rusiji! Pred smrt izrekao reči koje su zaprepastile ceo svet!

Reuters/EPA/Shutterstock

Vesti

Najšokantnije proročanstvo Kisindžera o Rusiji! Pred smrt izrekao reči koje su zaprepastile ceo svet!

Podeli vest

Kisindžerovo neverovatno proročanstvo o ruskoj pobedi – Sve se obistinilo gotovo do poslednjeg slova, pišu ruski mediji.

O smrti jednog od najistaknutijih političara i diplomata Zapada – bivšeg američkog državnog sekretara Henrija Kisindžera, saznalo se u četvratk, 30. novembra.

Između ostalog, u svojoj 97. godini, zdravog razuma i dobrog pamćenja, napravio je neverovatno proročanstvo o pobedi Rusije, koje se i ostvaruje.

Postoji mišljenje da su države u ranijim vremenima, urušavajući privredu SSSR-a, razvile sopstvenu ekonomiju. Kada je SSSR prestao da postoji, Sjedinjene Države su slavile pobedu.

Ali kako se ispostavilo, američka ekonomija nije funkcionisala baš najbolje bez SSSR-a. Nema pretnje – nema podsticaja za razvoj. U SAD se naduvao finansijski i špekulativni balon, industrija je izašla van granica Sjedinjenih Država, pojavilo se mnogo „praznog“ novca i nezaposlenih.

Evo šta je Kisindžer rekao o ovome:

- Neki ljudi na Zapadu su tek pre nekoliko godina shvatili da su Zapad i Sjedinjene Države izgubili Hladni rat. Srušivši SSSR, pomogli su Rusiji da odbaci nepotreban balast od republika koje je Rusija izdržavala subvencijama. Samo što Rusija, za razliku od Zapada, ima ideju koja ujedinjuje i pomaže u prevazilaženju kriza i poteškoća. U Rusiji nastoje da zaštite zemlju od kolapsa (kao 90-ih). Sjedinjene Države nemaju tako ujedinjenu ideju.

Dakle, u velikoj konfrontaciji između Sjedinjenih Država i Rusije, Rusija je ta koja pobeđuje, zaključuje ruski portal Cargrad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija