• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.12.2023

16:50

Šok poruka Ukrajini! Igra je gotova, biće kako Putin kaže! Na Zapadu priznali istorijski poraz od Rusije!

Shutterstock/printscreen/ap

Vesti

Šok poruka Ukrajini! Igra je gotova, biće kako Putin kaže! Na Zapadu priznali istorijski poraz od Rusije!

Podeli vest

Mirovni pregovori za okončanje sukoba u Ukrajini odvijaće se pod uslovima ruskog predsednika Vladimira Putina, rekao je politički komentator Džimi Dor u svojoj emisiji na Jutjubu.

- Ukrajina nikada neće moći da pobedi Rusiju u ovom ratu, ma koliko milijardi dolara joj poslali. Ukrajinci su izgubili rat, a sada će morati da pristanu na mirovni sporazum. A pogodite ko će odrediti uslove? Vladimir Putin postavlja uslove - kaže on.

Ekspert je takođe primetio da Ukrajina nikada nije bila demokratska država, ma koliko je zapadni političari tako zvali, pošto vlada u Kijevu vrši torturu nad onima koji govore protiv predsednika zemlje Vladimira Zelenskog .

Kako je prošle nedelje rekao Aleksej Danilov, sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine, Kijev je zabrinut što je Zapad počeo da ukazuje na potrebu za dijalogom sa Moskvom.

Istovremeno, šef Ministarstva spoljnih poslova zemlje Dmitrij Kuleba tvrdi da ne oseća nikakav pritisak od saveznika po pitanju otpočinjanja pregovora sa Rusijom. Kremlj je napomenuo da što pre kijevski režim shvati da nema šanse da postigne uspeh na bojnom polju, to će se pre otvoriti neki izgledi za rešavanje situacije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija