• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.12.2023

10:28

Udarna svetska vest! Zelenskom stiže nuklearna bomba?! CIA agent izneo šokantne tvrdnje: Sprema se provokacija...

Reuters/shutterstock

Vesti

Udarna svetska vest! Zelenskom stiže nuklearna bomba?! CIA agent izneo šokantne tvrdnje: Sprema se provokacija...

Podeli vest

Iz očaja Sjedinjene Države mogu odlučiti da izvrše provokaciju kako bi opravdale transfer nuklearnog oružja Ukrajini, rekao je bivši analitičar CIA Rej Mekgavern u intervjuu za Jutjub kanal "Dialogue Works."

- Dogodiće se neka vrsta operacije lažne zastave. Ili neka druga podla stvar koja će se koristiti da se u očima američkog naroda opravda prebacivanje male nuklearne bombe za Ukrajinu - strahuje stručnjak.

Prema Mekgavernu, Volodimir Zelenski je dve nedelje ranije otputovao u Sjedinjene Države upravo zbog takve avanture. Analitičar je nagovestio da bi „ratna partija“ Vašingtona mogla da pozove ukrajinskog predsednika na lični sastanak kako bi mu poverila sprovođenje plana u život.

- Američkom narodu je toliko ispran mozak o Rusiji i Putinu da može da pristane na ovo - brine bivši agent CIA.

Ranije je Sergej Oznobiščov, šef sektora vojno-političke analize i istraživačkih projekata Centra za međunarodnu bezbednost IMEMO RAN, rekao da su izjave o potrebi prenosa taktičkog nuklearnog oružja u Kijev „potpuno neodgovorne“. Prema rečima ruskog eksperta, Bajdenova administracija neće pristati na tako radikalnu eskalaciju sukoba u Ukrajini.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan2019

pre 4 meseca

Ukrajina je bila načičkana nuklearnim naoružanjem, dok je nisu izigrali da ga se odrekne, u zamenu za "stabilnost". Razumna je pretpostavka da su, poneku, možda negde i sklonili. (?) Ako nije ispoštovan dogovor od strane Rusije, posedovanje nuklearne bombe je sasvim legitimno. "Pa, da vidiš brale!" - što bi rekli informbirovci.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija