• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/The Sun

31.01.2024

11:02

Odsekao ocu glavu, pa njome mahao na Jutjubu i spominjao Bajdena! Horor u Pensilvaniji: "Izdao je svoju zemlju!"

Printskrin

Vesti

Odsekao ocu glavu, pa njome mahao na Jutjubu i spominjao Bajdena! Horor u Pensilvaniji: "Izdao je svoju zemlju!"

Podeli vest

Mladić iz Pensilvanije odsekao je glavu svom ocu (68) i sve prikazao na snimku na Jutjubu, pozivajući na ostavku američkog predsednika Džoa Bajdena.

Džastin Mon (32) je nakon brutalnog ubistva oca, njegovom krvavom glavom mahao na snimku na Jutjub, napadajući administraciju predsednika Bajdena.

Mon je oca ubio u njihovom domu, a potom je snimio video u kojem je optužio federalnu vladu, u kojoj je njegov otac radio, da je "probudila rulju" i migrante za koje tvrdi da uništavaju Sjedinjene Države.

U jezivom snimku, koji traje 14 minuta, i koji je bio na platformi Jutjub šest sati vidi se kako Mon drži krvavu glavu svog oca koju je spakovao u plastičnu kesu.

- Ovo je glava Majka Mona, zaposlenog u federalnoj vladi više od 20 godina, mog oca, koji je sada večno u paklu jer je izdao svoju zemlju - čuje se kako Mon govori u uznemirujućem snimku.

 

 

Mon je u snimku rekao da nudi nagradu od milion dolara svakome ko može da ubije visoke zvaničnike, uključujući direktora FBI Kristofera Reja, glavnog tužioca Merika Garlanda i bivšeg državnog tužioca Bila Bara.

 

 

Kako piše britanski tabloid San, video je imao više od 5.000 pregleda pre nego što ga je Jutjub uklonio.

"Razlog zbog kojeg je uklonjen je kršenje politike o nasilnom i eksplicitnom sadržaju", navodi ova internet platforma.

Policija je sina ubicu uhapsila u utorak oko 21 sat, na lokaciji udaljenoj oko dva sata od njegovog doma nakon što je oko 19 časova upala u porodičnu kuću Monovih i obezglavljeno telo oca pronašla u kupatilu.

Mon je, kako navode mediji, u kući živeo sa ocem, majkom Denis (63), bratom Zaharijem (35) i sestrom Stefani (38).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!
Partizan

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!

Najkorisniji igrač ovogodišnjeg izdanja VTB lige Nenad Dimitrijević (26) postaće novo pojačanje Armanija i zaigrati za iskusnog italijanskog trenera Etorea Mesinu.

01.06.2024

11:59

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31