• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2024

17:16

Oslobođeno Vesjolo! Vijori se ruska zastava!

Shutterstock

Vesti

Oslobođeno Vesjolo! Vijori se ruska zastava!

Podeli vest

Tulski padobranci istakli su rusku zastavu u centru nedavno oslobođenog sela Vesjolo u DNR, javlja dopisnik RIA Novosti sa lica mesta.

- To je dirljiv događaj, jer se ovo ne dešava svaki dan. Svi meštani i vojnici, sada ćemo zabiti zastavu u selu Vesjolo koje su naši gardisti padobranci preoteli od Oružanih snaga Ukrajine, čast im i hvala! Slava Vazdušno-desantnim snagama - rekao je agenciji komandant jedinice.

On je dodao da su borci postavili zastavu na spomenik poginulima u Velikom otadžbinskom ratu i posvetili je njihovim dedovima i pradedovima koji su se borili protiv fašizma.

-  Osećam ponos, naravno, moj deda se borio, sada se ja borim. Borim se za svog dedu i za svoju porodicu, za svoju voljenu ženu. Imam dva sina i ne želim da živimo u onom svetu kakav nude zapadni "partneri" - rekao je sagovornik agencije.

Komandant bataljona poželeo je svim vojnicima snagu duha i nove pobede.

- Želim braći padobrancima istu snagu duha koju sada imaju naši vojnici koji zauzimaju ove položaje. Angažovani su u aktivnoj odbrani, obmanjuju neprijatelja, provociraju, izmišljaju. Istu snagu duha želim i padobrancima u svim pravcima, tako da izvršavaju sve vaše zadatke - zaključio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija