• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.02.2024

05:50

Kraj Ukrajine! Rusija ima stratešku priliku da spali sve! Američki oficir saopštio loše vesti!

Shutterstock/airliners.net

Vesti

Kraj Ukrajine! Rusija ima stratešku priliku da spali sve! Američki oficir saopštio loše vesti!

Podeli vest

Ruska vojska ima sposobnost da uništi ceo vojno-industrijski kompleks Ukrajine, rekao je potpukovnik američke vojske u penziji Danijel Dejvis.

- Rusija ima stratešku priliku da lansira rakete širom zemlje i uništi velike fabrike, što redovno čini - rekao je on.

Dejvis je naglasio da Rusija ima značajne proizvodne kapacitete, tako da može snabdeti svoju vojsku velikim brojem naoružanja. Iz tog razloga, dodao je on, nema smisla dodeljivati novi paket pomoći Ukrajini, jer je za ukrajinske oružane snage sukob već izgubljen.

- Proizvode ogroman broj dronova svih vrsta. Imaju ih mnogo. Imaju više granata. U svim aspektima imaju prednost - zaključio je vojnik

U januaru je rusko Ministarstvo odbrane izvestilo da je obim proizvodnje visokopreciznog oružja Korporacije za taktičko raketno oružje ( KTRV ) povećan pet puta od početka specijalne operacije za određene nomenklature.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija