• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2024

15:20

(VIDEO) Velika misterija kod Kijeva! Šta je ovo Putin bacio?! Ukrajina gori zbog ovog snimka, svi se pitaju samo jedno!

Printscreen/X, AP Photo, Reuters

Vesti

(VIDEO) Velika misterija kod Kijeva! Šta je ovo Putin bacio?! Ukrajina gori zbog ovog snimka, svi se pitaju samo jedno!

Podeli vest

U četvrtak, 15. februara ujutru, ruske snage su izvele veliki raketni napad na Ukrajinu. Gradonačelnik grada Buče u Kijevskoj oblasti Anatolij Fedoruk govorio je o posledicama napada na naselja koja su deo opštine Buča i pokazao snimak posledice razornog udara.

Prema rečima gradonačelnika, u selu Buda-Babenetska opštine Bučansk formiran je ogroman krater usled obaranja ruske rakete. To potvrđuje i snimak koji je objavio zvaničnik. 

Međutim, za sada nije poznato koji projektil je izazvao formiranje velikog kratera.

 

 

Istovremeno, kako je primetio Fedoruk, pet privatnih stambenih zgrada je oštećeno kao posledica jutarnjeg granatiranja. Međutim, on navodi da žrtava nije bilo.

Zvaničnik takođe obećava da će gradsko veće pomoći ljudima kojima su kuće oštećene u napadu. Po hitnom postupku, 15. februara posebna komisija će pregledati oštećene kuće meštana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija