• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.02.2024

08:50

Skandalozno! Bajden brutalno izvređao Putina! Javnost u šoku, ove reči mu niko nikada nije izgovorio!

Shutterstock, Reuters

Vesti

Skandalozno! Bajden brutalno izvređao Putina! Javnost u šoku, ove reči mu niko nikada nije izgovorio!

Podeli vest

Američki predsednik Džozef Bajden nazvao je ruskog predsednika Vladimira Putina "ludim kučkinim sinom", navodeći da zbog njega i drugih uvek mora da se brine o mogućem nuklearnom sukobu, iako su, kako je naveo, klimatske promene egzistencijalna pretnja za čovečanstvo, preneo je AP.

Obraćajući se donatorima u privatnom domu u San Francisku u sredu u okviru trodnevne akcije prikupljanja novca u Kaliforniji za svoju kampanju za reizbor 2024. godine, Bajden je takođe rekao da je zapanjen zbog toga što je bivši američki predsednik i kandidat za republikansku predsedničku nominaciju Donald Tramp uporedio sopstvene pravne probleme u SAD sa smrću ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog u zatvoru. 

Bajden je i ranije u javnosti koristio uvredljivi izraz "kučkin sin", pa je tako u januaru 2022. godine nazvao izveštača Foks njuza iz Bele kuće, podseća Gardijan.

Bajden je, kako prenosi AP, rekao da ne razume zbog čega se Tramp poredi sa Navaljnim i zbog čega kaže da je proganjan kao što je to bio ruski opozicionar. 

Tramp je kažnjen sa 350 miliona dolara nakon što je sudija u Njujorku utvrdio da je godinama lagao o svom bogatstvu u finansijskim izveštajima svojih kompanija. 

Tramp je naveo da je ta presuda oblik "komunizma ili fašizma".

Tokom kampanje prikupljanja sredstava na Beverli Hilsu u utorak uveče, Bajden je istakao svoje napore da pomogne srednjoj klasi i upozorio da bi pobeda Trampa u novembru mogla da dovede do zabrane abortusa u celoj zemlji.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17