• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.02.2024

16:37

"Čečeni su spremni, čekamo naredbu"! Kadirov otkrio detalje sastanka sa Putinom

Telegram/pritnscreen

Vesti

"Čečeni su spremni, čekamo naredbu"! Kadirov otkrio detalje sastanka sa Putinom

Podeli vest

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu da se danas u Moskvi sastao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i obavestio ga o najvažnijim oblastima razvoja Čečenske Republike, prenosi ruska državna novinska agencija RIA Novosti.

- Danas sam se u Moskvi sastao sa glavnokomandujućim, predsednikom Rusije Vladimirom Vladimirovičem Putinom. Šef države se interesovao za društveno-ekonomsku situaciju u Čečenskoj Republici, za razvojne planove regiona za 2024. godinu - napisao je Kadirov. .

- Informisao sam ga o najvažnijim oblastima razvoja republike koje zahtevaju pažnju i učešće savezne vlade... Kao i uvek, Vladimir Vladimirovič nijednu temu nije ostavio bez pažnje. Svaki takav sastanak se odvija uz potpuno uranjanje našeg predsednika. u procesima unutar Čečenske Republike i završava se donošenjem uravnoteženih i promišljenih odluka - dodao je on.

On tvrdi da je Putina obavestio o borbenom statusu jedinica u zoni „specijalnih vojnih operacija“, odnosno o uslovima službe, borbenom statusu jedinica u zoni na frontu. Spomenuo sam mu i punu spremnost rezervnih (čečenskih) trupa da u svakom trenutku po prvom naređenju pređu u zonu ’specijalnih operacija’“, istakao je on.

On je zahvalio Putinu na "oduzetom vremenu"

- Vladimir Vladimirovič visoko ceni dostignuća čečenskih boraca i njihov doprinos tokom „specijalne vojne operacije“ i zamolio me je da prenesem njegove reči zahvalnosti, iskrene čestitke i najbolje želje u vezi sa Danom branilaca otadžbine. – rekao je Kadirov.

Prema rečima čečenskog lidera, svaki susret sa Putinom je plodonosan, a na osnovu njegovih rezultata donose se odluke važne za razvoj Čečenije. .

- Zahvaljujem Vladimiru Vladimiroviču na izdvojenom vremenu, apsolutnoj podršci i svim pokrenutim pitanjima, kao i rečima zahvalnosti upućenim borcima i celom čečenskom narodu. Ovako osetljiva pažnja predsednika Rusije izaziva poštovanje i osećaj ponosa za naše velika Rusija - zaključio je Kadirov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija