• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.02.2024

12:50

(VIDEO) Šta bulazni ovaj čovek?! Bajden nastavlja da šokira, prešao je sve granice! Da li je vreme za starački dom?

printscreen

Vesti

(VIDEO) Šta bulazni ovaj čovek?! Bajden nastavlja da šokira, prešao je sve granice! Da li je vreme za starački dom?

Podeli vest

Predsednik SAD Džozef Bajden održao je govor tokom redovnog godišnjeg sastanka Nacionalnog udruženja guvernera, a kako prenosi "Skaj njuz", američki lider ponovo je pobrkao lončiće.

Naime, tokom govora Bajden je pomešao Rusiju i Kinu i to kada je pričao o kineskom predsedniku Si Đinpingu.

- Proveo sam dosta vremena sa Si Đinpingom. On je jedan od ljudi sa kojima imam mnogo neslaganja. Kada sam ja bio potpredsednik, moj predsednik (Barak Obama) rekao mi je da bi on želeo da se ja sastanem sa Si Đinpingom. Bilo je jasno da će on voditi Rusiju - izjavio je američki predsednik.

 

 

Bajden je odmah ispravio svoju grešku i dodao da je "sa Sijem proputovao više od 27.000 kilometara kroz SAD i Kinu".

Džozef Bajden je najstariji predsednik SAD u istoriji i do sada je više puta imao slične izjave u kojima je razgovarao sa preminulima, mešao imena svetskih lidera ili čak ljudima sa kojima se sastao neposredno pre toga i zaboravljao ključne događaje iz sopstvenog života.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija