• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.03.2024

13:10

(VIDEO) Šok! Ruski vojnici poslali ponudu Bajdenu! Lud je ako ovo odbije, može da zaradi ozbiljan novac!

printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) Šok! Ruski vojnici poslali ponudu Bajdenu! Lud je ako ovo odbije, može da zaradi ozbiljan novac!

Podeli vest

Ruski vojnici su snimili video u kojem se jedan od njih podrugljivo zahvaljuje američkom predsedniku Džozefu Bajdenu što snabdeva Kijev tenkovima „abrams“ pružajući ruskim vojnicima priliku da ih unište i tako zarade dodatni novac.

„Zahvalnica“ Bajdenu usledila je nakon izveštaja da je nekoliko američkih teških oklopnjaka uništeno za manje od nedelju dana.

- Poštovani g. Džozefe Bajden, predsedniče SAD, Mi, ruski vojnici, izražavamo Vam iskrenu zahvalnost za tenkove ‘abrams’, koje SAD šalju u Ukrajinu - izgovara na snimku ruski vojnik u punoj ratnoj opremi.

- Kao što vam je – nadamo se – poznato, nama daju nagradu za uništavanje tih tenkova. Molimo vas da ih pošaljete još, jer ovih što ste poslali nema dovoljno za sve nas. Moramo da uložimo mnogo vremena i truda da ih pronađemo. Spremni smo da vam pošaljemo 10 odsto nagrade za svaki uništeni tenk preko kartice ‘MIR’. Mislimo da ste vi istinski rodoljub i najbolji predsednik Amerike. Iskreno se nadamo uzajamno plodonosnoj saradnji. Zajedno ćemo pobediti! - rekao je ruski vojnik.

SAD su najavile isporuku 31 tenka Abrams Ukrajini u januaru 2023. godine, ali su oni stigli tek na jesen, i bili su odsutni sa linije fronta do februara ove godine.

Ranije u nedelju je objavljeno da su tenk „abrams“ i vozilo za čišćenje mina američke proizvodnje zasnovano na šasiji „abrams“ uništeni u Donbasu. Prošle nedelje, rusko Ministarstvo odbrane potvrdilo je uništenje prvog teškog oklopnjaka američke proizvodnje u sukobu u Ukrajini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija