• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2024

21:13

Taj Putin i drugi ološ... Konačno se oglasio i Zelenski o masakru u Moskvi: To se već dogodilo, uvek imaju iste metode!

Tanjug/Reuters

Vesti

Taj Putin i drugi ološ... Konačno se oglasio i Zelenski o masakru u Moskvi: To se već dogodilo, uvek imaju iste metode!

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski poručio je danas da predsednik Rusije Vladimir Putin i, kako je naveo, "drugi ološ" pokušavaju da "okrive nekog drugog" za teroristički napad u "Krokus siti molu" u Moskvi.

- Za ono što se juče desilo u Moskvi, očigledno, i Putin i drugi ološ samo pokušavaju da okrive nekog drugog. Uvek imaju iste metode. To se već dogodilo. I bilo je kuća u vazduhu, pucnjava i eksplozija. I uvek okrivljuju druge - rekao je Zelenski u video-obraćanju objavljenom na društvenim mrežama.

Dodao je da je sve "potpuno predvidljivo" i da je Putin ćutao jedan dan, "razmišljajući kako bi mogao da uvuče Ukrajinu u ovo".

- Stotine hiljada Rusa koji trenutno ubijaju na tlu Ukrajine sigurno bi bili dovoljni da zaustave teroriste. A ako su Rusi spremni da ćutke ginu u "krokusima" i ne postavljaju nikakva pitanja svojim specijalnim službama, onda će Putin pokušati da preokrene više od jedne ovakve situacije u svoju ličnu korist - poručio je ukrajinski predsednik.

 

 

Zelenski je naglasio da teroristi uvek na kraju moraju da izgube.

- Hvala svakome ko istinski brani život. Hvala svim našim ljudima koji se bore protiv terorizma. Imamo ceo svet iza nas kako bismo se zaštitili od onih koji ljude smatraju potrošnom robom - rekao je predsednik Ukrajine.

U jučerašnjem terorističkom napadu na tržni centar "Krokus siti" u Moskvi, za koji je odgovornost preuzela Islamska država, ubijene su 133 osobe, a više od 140 je povređeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija