• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.03.2024

17:36

Uhapšeni pomagači terorista! Na sudu sve priznali (VIDEO)

Video printscreeen

Vesti

Uhapšeni pomagači terorista! Na sudu sve priznali (VIDEO)

Podeli vest

Na sudu su privedeni otac i dva sina koji su teroristima iz Krokusa prodali beli Reno u kom su se prevozili pre i nakon terorističkog akta.

Sudu su privedena još trojica optuženih u slučaju terorističkog napada Krokus. Islomovi su bili ti koji su beli Reno prodali počiniocima, dva brata i njihov otac.

Ovo je spisak njihovih imena:

- Islomov Aminčon Isroilovič
- Islomov Dilovar Isroilovič
- Isroil Ibrahimović Islomov

Pogledajte njihov snimak sa suđenja:

 

 

 

Istražni komitet zatražio je njihovo hapšenje. 

Podsetimo, grupa terorista, otvorila je 22. marta oko 20 sati vatru u holu i koncertnoj sali Krokus na severozapadu Moskve, nakon čega je podmetnula požar i pobegla.

Najmanje 143 osobe su ubijene, međutim, ruski istražni komitet očekuje da će biti mnogo više žrtava s obzirom na veliki broj teško povređenih. Hospitalizovano je više od 100 osoba od kojih se polovina nalazi u teškom stanju.

Teroristi su uhapšeni oko tri sata ujutru u Brjanskoj oblasti dok su pokušavali da stignu do Ukrajine belim renoom.

Foto: telegram

Beli reno terorista iz Krokusa

Oni sprilikom bega automobilom udarili dete, a za sobom su bacili i veliku količinu oružja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija