• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

29.03.2024

12:42

Rusiji ni ovo ništa ne može, Foks objavio šokantnu vest!

EPA

Vesti

Rusiji ni ovo ništa ne može, Foks objavio šokantnu vest!

Podeli vest

Vlada SAD potrošila je najmanje 113 milijardi dolara na rat u Ukrajini, ali bi se taj iznos mogao smatrati mnogo većim zbog troškova zamene oružja i municije poslatih u Kijev, procenio je Pentagon, saznaje Foks njuz.

Foks njuz je u septembru objavio da su SAD potrošile ukupno 101 milijardu dolara na rat u Ukrajini. 
Prema dokumentima iz Kancelarije za upravljanje i budžet Bele kuće poslatim senatoru Dž. D. Vensu iz američke države Ohajo, a u koje je Foks njuz imao uvid, SAD su od septembra na rat u Ukrajini

Direktorka Kancelarije za upravljanje i budžet Bele kuće Šalanda Jang navodi u pismu Vensu da je Kongres SAD obezbedio 111 milijardi dolara dodatnog finansiranja kao odgovor na rat u Ukrajini, uključujući bezbednosnu, ekonomsku i humanitarnu pomoć.

Jang je istakla da ukupna sredstva takođe uključuju sredstva "koja nisu otišla direktno u Ukrajinu", ali se koriste za podršku toj zemlji, zbog čega se ponekad pojavljuju različiti brojeviza američku pomoć Kijevu.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija