• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.05.2024

07:40

(VIDEO) Sramno! Ovo je prešlo sve granice! Poginulog predsednika Irana uporedili sa Hitlerom!

reuters/tanjug

Vesti

(VIDEO) Sramno! Ovo je prešlo sve granice! Poginulog predsednika Irana uporedili sa Hitlerom!

Podeli vest

Ambasador Izraela u Ujedinjenim nacijama Gilad Erdan osudio je danas Savet bezbednosti zbog odavanja pošte iranskom predsedniku Ebrahimu Raisiju koji je poginuo u helikopterskoj nesreći u Iranu.

- Dobro ste pročitali, Savet bezbednosti UN je danas odao poštu minutom ćutanja u znak sećanja na masovno ubistvo iranskog predsednika Raisija - rekao je Erdan u video izjavi, prenosi Tajms of Izrael.

Prema rečima izraelskog ambasadora, SB UN se ne trudi da oslobodi izraelske taoce, ali danas je odao poštu čoveku koji je odgovoran za smrt hiljada ljudi u Iranu, Izraelu i širom sveta.

- Šta je sledeće? Minut ćutanja na godišnjicu Hitlerove smrti - zapitao se Erdan optužujuci Savet bezbednosti UN da je postao "opasnost za svetski mir".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija