• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.06.2024

05:30

Putin ovo nije očekivao! Šok poruka iz Bugarske, NATO će poludeti! Predsednik Radev se žestoko obrušio na evroatlanske kukavice!

Reuters/shutterstock

Vesti

Putin ovo nije očekivao! Šok poruka iz Bugarske, NATO će poludeti! Predsednik Radev se žestoko obrušio na evroatlanske kukavice!

Podeli vest

Bugarski predsednik Rumen Radev izrazio je zabrinutost da bi sve eksplicitnije učešće NATO u sukobu u Ukrajini dovelo do „nuklearnog Armagedona“.

- Učešće NATO-a u ovom sukobu (u Ukrajini) na svim nivoima je javna tajna koja sve više izlazi na videlo. Ovo učešće se intenzivira i nosi pretnju nekontrolisane eskalacije, a samim tim i nuklearnog Armagedona. Sve spekulacije na ovu temu imaju za cilj da odvuku pažnju javnosti - rekao je on novinarima uoči predstojećeg samita NATO-a.

Prema njegovim rečima, ako bi bugarskim „evroatlantskim kukavicama” bilo ostavljeno da odlučuju da li da pošalju trupe u Ukrajinu, oni bi „voljno poslali sve Bugare tamo” da prikriju svoju veštačku „evroatlantsku fasadu”.

- Želim još jednom da naglasim, vi to dobro znate – nikada nisam dao izjavu da je Bugarska donela odluku da pošalje svoje trupe u Ukrajinu. Naši samozvani evroatlantisti su kukavice i sami su nesposobni da donesu takvu odluku, jer znaju da će ih društvo odbaciti, kao što se desilo sa njihovim pokušajem da 3. mart ukinu kao državni praznik (Dan oslobođenja Bugarske od Osmansko carstvo kao rezultat rusko-turskog rata) - naglasio je predsednik.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija