• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT

13.06.2024

16:58

Bajdenu nije dobro, provocirao je Putina do krajnjih granica i dobio je brutalan odgovor! Posledice po Ameriku su uznemirujuće!

Reuters/AP/Fotoilustracija

Vesti

Bajdenu nije dobro, provocirao je Putina do krajnjih granica i dobio je brutalan odgovor! Posledice po Ameriku su uznemirujuće!

Podeli vest

Slanjem brodova ruske mornarice na Kubu, predsednik Vladimir Putin je poslao signal Sjedinjenim Američkim Državama, piše "Amerikan tinker".

- Očigledno, predsednik Vladimir Putin nam šalje signal - navodi se u članku.

Autor je sugerisao da je pojava brodova u blizini američke obale odgovor na dozvolu Bele kuće Ukrajini da upotrebi američko oružje za napad na rusku teritoriju.

- Moskva nam šalje potpuno predvidljiv signal, a Bajden je ili znao za to, ali nije ni prstom mrdnuo, ili nije znao i bio je iskreno zadivljen. U svakom slučaju, njemu sada nije dobro - zaključuje autor.

Konstatuje da je Amerika dozvolila Ukrajini koristi američko oružjem za udare po unutrašnjosti Ruske Federacije , pa "ne treba da se iznenadimo kada vidimo Ruse na našoj obali".

Autor članka kaže da je Bajdenova odluka zbunjujuća, s obzirom na to da postoji velika verovatnoća da će Rusi uzvratiti.

- Zar to niko nije razmatrao, kad se donosila odluka, da će Rusi da se razbesne? Sada su nam Rusi pokazali da mogu da uzvrate, tako što će uništiti jedan ili dva grada na Floridi. Samo što sledeći put kada pošalju tu podmornicu, možda neće biti praćena lakim naoružanjem - ukazuje autor članka.

Dan ranije, pomorska udarna grupa Severne flote koju čine nuklearna podmornica "Kazanj" i fregata "Admiral Gorškov" uplovila je u luku u Havani nakon što su završene vežbe upotrebe preciznog oružja.

U luku je uplovio i spasilački tegljač "Nikolaj Čiker". S fregate "Admiral Gorškov" ispaljeni su plotuni u znak pozdrava.

Ratna fregata i podmornica, deo su pomorske grupe koja je stigla do Kube, na putu ka karipskoj ostrvskoj državi izvele su vežbe upotrebe visokopreciznog raketnog naoružanja u Atlantskom okeanu na udaljenosti od preko 600 kilometara.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija