• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2024

14:34

(VIDEO) Rusi objavili šokantan video o Bajdenu! Bela kuća demantuje - ko je ovde lud?!

Video printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) Rusi objavili šokantan video o Bajdenu! Bela kuća demantuje - ko je ovde lud?!

Podeli vest

Portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer optužila je pojedine američke medije da kreiraju lažne snimke američkog predsednika Džozefa Bajdena, na kojima se on sapliće, deluje izgubljen u prostoru ili ne zna šta govori.

Nekoliko video snimaka koji pokazuju da se Bajden čudno ponaša tokom javnih događaja postavljeni su na društvenim mrežama u poslednjih nekoliko nedelja.

Ruska televizija Russia Today objavila je izjavu portparolke Bele kuće o Bajdenovim "nezgodama", gde ona optužuje medije za stvaranje lažne slike o mentalnom i fizičkom zdravlju američkog predsednika.

Pored njenih optužbi, ruska televizija je takođe priložila i najpopularnije snimke Bajdenovih gafova.

Ko je tu u pravu, procenite sami:

 

 

Anketa, koja je sprovedena ranije ovoga meseca, pokazala je da 57 odsto američkih birača koji će verovatno izaći na izbore smatra da su Bajdenove kognitivne sposobnosti u opadanju.

Bajden (81) je najstariji predsednik u istoriji SAD i imao bi 86 godina na kraju potencijalnog drugog mandata.

Portparol tima za kampanju bivšeg američkog predsednika i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa Karolin Livit rekla je prošle nedelje da Bajdenovi protivnici smišljaju kako da iskoriste navodni pad njegovih kognitivnih sposobnosti.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija