• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.06.2024

05:46

Šok za Putina! Tek što je otišao iz zemlje, priredili mu ovo?! Saveznik Moskve dao neočekivanu izjavu!

Reuters/shutterstock

Vesti

Šok za Putina! Tek što je otišao iz zemlje, priredili mu ovo?! Saveznik Moskve dao neočekivanu izjavu!

Podeli vest

Hanoj smatra Vašington strateškim partnerom, izjavio je ministar spoljnih poslova Vijetnama Bui Tan Šon nakon posete predsednika Rusije Vladimira Putina, prenosi Vietnam Plus.

"Ministar Bui Tan Šon potvrdio je da Vijetnam uvek smatra Sjedinjene Američke Države strateški važnim partnerom i spreman je da radi sa SAD-om na unapređenju efikasnog, stabilnog i suštinskog razvoja sveobuhvatnog strateškog partnerstva", navedeno je u publikaciji.

Prethodnog dana, šef vijetnamske diplomatije sastao se sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za pitanja Istočne Azije i Pacifika, Danijelom Kritenbrinkom, navodi se u materijalu.

Strane su razgovarale o ulozi Vijetnama na multilateralnim i regionalnim forumima, razvoju bilateralnih odnosa, kao i o saradnji u oblasti investicija i ekonomije, zaključuje se u članku.

Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je u sredu u Vijetnam u dvodnevnu državnu posetu. Ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov primetio je da nakon ruskih predstavnika obično dolaze američki izaslanici kako bi saznali detalje održanih poseta i pokušali da umanje postignute rezultate.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

(ANKETA) Navijači, da vas čujemo! Ko umesto Piksija?
EURO 2024

(ANKETA) Navijači, da vas čujemo! Ko umesto Piksija?

Fudbalska reprezentacija Srbije predvođena selektorom Draganom Stojkovićem (59) doživela je debakl na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, zbog čega se odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na meču koji smo igrali protiv Danaca (0:0) povelo pitanje oko novog selektora.

28.06.2024

11:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija