• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2024

18:34

Pentagon poslao oštru poruku Bajdenu! Njegova mentalna slika pokazana je celom svetu!

Shutterstock, Reuters

Vesti

Pentagon poslao oštru poruku Bajdenu! Njegova mentalna slika pokazana je celom svetu!

Podeli vest

Prva debata između aktuelnog američkog predsednika Džoa Bajdena i kandidata republikanaca Donalda Trampa održana je u četvrtak uveče. Bajdenov loš učinak podstakao je spekulacije da bi ga demokrate mogle zameniti drugim kandidatom.

Džo Bajden pokazuje alarmantne dokaze kognitivnog pada i očigledno nije sposoban za predsedničke dužnosti, rekao je penzionisani pukovnik američke vojske i bivši savetnik Ministarstva odbrane Daglas Mekgregor.

- Mediji su blisko sarađivali sa Belom kućom kako bi prikrili istinu koja je sinoć bila izložena. Predsednik Bajden nije sposoban da obavlja ogromne dužnosti predsednika. Alarmantni dokazi njegovog kognitivnog pada bili su na videlo svima - rekao je Makgregor.

On veruje da je Bajden marioneta za svoje političke savetnike i saveznike koji mu vuku konce i koji su koristili svoje mentalno zdravlje da podstaknu „proksi rat u Ukrajini“.

On naglašava da je Bajdenova administracija takođe „nagrizla” američki moralni autoritet i kredibilitet podržavajući Izrael u njegovim „nesrazmernim akcijama u Gazi”.

Foto: Tanjug/AP

 

Mekgregor je zaključio da su ove akcije su iscrpile američke odbrambene resurse i kompromitovale  moralni položaj SAD u svetu.

Dodao je da je krhko mentalno stanje predsednika Bajdena otkriveno da svi vide u predsedničkoj debati.

- Njegovi odgovori su često bili nekoherentni. Delovao je izgubljeno, čak zbunjeno, boreći se da potpune osnovne misli je bio srceparajući, spektakl koji je potvrdio naše najgore strahove o njegovom pogoršanju sposobnosti - zaključio je on.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam
Politika

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam

Srbija neće tolerisati terorizam i oštro će se obračunavati sa terorističkim grupama poput ove koja stoji iza napada koji se dogodio ispred ambasade Izraela u Beogradu, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infratrukture Goran Vesić uz poruku da je važno sačuvati mir u našoj zemlji i sankcionisati one koji taj mir pokušavaju da ugroze.

01.07.2024

19:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija