• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.07.2024

14:10

Ode sve dođavola! Zelenski najavio brutalno spaljivanje Rusije! Amerika pred odlukom koja će promeniti sve, ako prihvate...

Reuters/shutterstock

Vesti

Ode sve dođavola! Zelenski najavio brutalno spaljivanje Rusije! Amerika pred odlukom koja će promeniti sve, ako prihvate...

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države moraju da dozvole Ukrajini da napada američkim raketama duboko unutar teritorije Rusije, posebno vojne aerodrome, tvrdi ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u intervjuu za Filadelfija Inkvajerer.

- Morate nam danas dati mogućnost da udaramo raketama ATACMS duboko u teritoriju Rusije - izjavio je on.

Zelenski je takođe nazvao nedovoljnom odluku predsednika SAD Džoa Bajdena da dozvoli OSU da gađa teritoriju Rusije koja graniči sa Ukrajinom.

Predsednik Vladimir Putin je krajem maja izjavio da predstavnici zemalja NATO-a moraju biti svesni "s čim se igraju" kada govore o planovima da dozvole Kijevu da vrši udare na "legitimne ciljeve" duboko unutar teritorije Rusije raketnim kompleksima koje je Zapad predao OSU.

Portparol Kremlja, Dmitrij Peskov, istakao je da zemlje alijanse svesno podižu nivo napetosti, provocirajući Ukrajinu na nastavak besmislenog rata. To će neminovno imati svoje posledice i na kraju će naneti veliku štetu interesima onih zemalja koje su krenule putem eskalacije konflikta, naglasio je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija