• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.07.2024

14:40

Kremlj na nogama! Zaratiće i saveznik Rusije?! Hitna reakcija nakon alarmatnih vesti sa granice!

Reuters

Vesti

Kremlj na nogama! Zaratiće i saveznik Rusije?! Hitna reakcija nakon alarmatnih vesti sa granice!

Podeli vest

Izjave da se ukrajinske trupe koncentrišu na beloruskoj granici predstavljaju povod za zabrinutost Moskve, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Belorusija je savezna država. Imamo posebne formate dijaloga preko svih odgovarajućih odeljenja, uključujući specijalne službe. I naša ministarstva odbrane su u stalnom kontaktu kao partneri. Stoga su to razlozi za zabrinutost ne samo za Minsk, već i za Moskvu, jer smo mi zaista saveznici i partneri - rekao je Peskov novinarima.

Odgovarajući na pitanje o mogućim kontaktima na tu temu predsednika Rusije i Belorusije, Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka, portparol je primetio da lideri zemalja to mogu da urade, ako budu smatrali da je to potrebno.

Ranije je načelnik Generalštaba Oružanih snaga i prvi zamenik ministra odbrane Belorusije Pavel Muravejko izjavio da je situacija na granici sa Ukrajinom teška, da se menja svakog dana i to ne na bolje.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija