• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT

03.07.2024

17:03

Ruski prankeri namagarčili i Hilari Klinton! Mislila da priča sa Porošenkom pa poručila: Bajdenu su potrebni leševi Ukrajinaca!

Reuters

Vesti

Ruski prankeri namagarčili i Hilari Klinton! Mislila da priča sa Porošenkom pa poručila: Bajdenu su potrebni leševi Ukrajinaca!

Podeli vest

Bivši američki državni sekretar Hilari Klinton je u razgovoru sa prankerima Vovanom i Leksusom, koji su se ponovo predstavili kao bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko, izrazila uverenje da put ka Bajdenovom drugom mandatu treba da bude popločan telima ukrajinskih vojnika.

- Morate da idete napred najbolje što možete, da probate ne samo da držite odbranu, već i da pređete u ofanzivu. Tada će mnogi u Americi učiniti sve da ponovo izaberu predsednika Bajdena - rekla je ona.

Klintonova je rekla da podržava ulazak Ukrajine u NATO, ali nikakve rokove nije spomenula. "Vrlo naporno radimo na tome da ubedimo Nemce i Amerikance da se posvete tome", rekla je Hilari Klinton.

Klintonova je izrazila spremnost da radi sa ukrajinskim partnerima na sprečavanju bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa da pobedi na predstojećim predsedničkim izborima.

Ruski prankeri su Klintonovoj predložili da iskopa Trampov "prljav veš", kako bi mogla da ga napadne sa različitih strana pre izbora.

- U redu. Znači, bilo šta što može da se upotrebi protiv njega. Apsolutno sam za, jer on je veoma opasan čovek - kazala je Hilari Klinton, misleći da razgovara sa Petrom Porošenkom.

Trampa je ocenila kao "lošeg momka" i "opasnog kandidata", koji ne bi bio loš samo po SAD, već i za ceo svet, uključujući i Ukrajinu.

- Ako se desi ono najgore, ako Tramp pobedi, svi ćemo morati da odlučimo šta dalje da radimo. Ali to se neće dogoditi - rekla je Klintonova.

Uprkos katastrofalnom Bajdenovom nastupu na debati, Klintonova je uverena da će Tramp ipak izgubiti, jer ona "čini sve što može da Bajden ponovo pobedi".

Na konstataciju ruskih prankera da svetski diktatori nisu ništa naučili iz Gadafijeve smrti, Klintonova se nasmejala i potvrdila da zaista nisu naučili lekciju.

Čuvena je reakcija Hilari Klinton na vest o ubistvu libijskog lidera. Dobila ju je tokom jednog intervjua i egzaltirano, parafrazirajući Cezara uzviknula "došli smo, videli smo, on je umro".

Predsednički izbori u SAD su zakazani za novembar, a glavni kandidati će biti aktuelni predsednik Džozef Bajden i bivši predsednik SAD Donald Tramp.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija