• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.07.2024

06:40

Šokantno saznanje! Amerika ovo nudi Putinu u Ukrajini?! Niko neće čekati izbore, sve je na stolu, ako prihvate...

Reuters/shutterstock

Vesti

Šokantno saznanje! Amerika ovo nudi Putinu u Ukrajini?! Niko neće čekati izbore, sve je na stolu, ako prihvate...

Podeli vest

SAD će ponuditi Rusiji dogovor o ukrajinskom pitanju bez obzira na ishod američkih izbora, izjavio je bivši ambasador Francuske u Vašingtonu Žerar Aro u emisiji na YouTube kanalu LCI.

- Amerikanci su realisti. Oni savršeno razumeju da Ukrajina neće vratiti izgubljene teritorije. Možda grešim, ali sam uveren da će, bez obzira na ishod predsedničkih izbora u SAD u novembru, biti postignut sporazum sa Rusijom - smatra ekspert.

Prema rečima Aroa, takvu inicijativu će izneti upravo Amerikanci, koji će pokušati da se dogovore sa Rusima za rešavanje konflikta u Ukrajini.

Diplomata je uveren da će Evropljani prihvatiti mirovni sporazum sa Rusijom čak i pod uslovima koje će verovatno predložiti Donald Tramp.

- Mrmljaćemo, ali ćemo prihvatiti, jer će to za nas biti olakšanje - pretpostavlja Aro.

Ruski lider Vladimir Putin je više puta naglašavao spremnost Moskve za rešavanje ukrajinske krize diplomatskim putem.

Predsednik je istakao da pregovori moraju biti zasnovani na realnosti, na stvarnim činjenicama na terenu, a ne na željama nastalim nakon upotrebe psihotropnih sredstava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kurti nastavlja lov na Srbe! Njegovi banditi uhapsili petog Srbina danas!
Politika

Kurti nastavlja lov na Srbe! Njegovi banditi uhapsili petog Srbina danas!

Nakon hapšenja četvoro Srba iz Pasjana zbog navodnih ratnih zločina, jutros je priveden i peti Srbin iz Kosovskog Pomoravlja, rečeno je Tanjugu u Kancelariji za Kosovo i Metohiju. Nenad Stojanović iz sela Bosce kod Kosovske Kamenice priveden je u akciji tzv. kosovske policije pod optužbama za navodne ratne zločine.

03.08.2024

13:59

TV

Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"
Hronika

"Nosila je blizance, gde je druga beba?": Komšija porodilje sa Vračara otkrio jeziv detalj - "Da nije druga beba u kontejneru?"

U Beogradu je otkriven šokantan slučaj nakon što je M. M. (39), porodilja u teškom stanju, dovezena u Ginekološko-akušersku kliniku "Višegradska". Prijem ove žene u bolnicu prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova, nakon čega je policija započela dalju istragu. Istraga je dovela policiju do stana na Vračaru, gde je M. M. živela. U stanu su pronašli mrtvu bebu.

03.08.2024

12:45

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija