• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2024

13:55

Džej Di Vens ekskluzivno na Informer TV: Tramp je dao sve što ima za Ameriku! Odabrao je teži put jer voli svoju zemlju! (VIDEO)

EPA

Vesti

Džej Di Vens ekskluzivno na Informer TV: Tramp je dao sve što ima za Ameriku! Odabrao je teži put jer voli svoju zemlju! (VIDEO)

Podeli vest

Džej Di Vens, kandidat Donalda Trampa za potpredsednika, govorio je u zvaničnom obraćanju koje je dokumentovao "Newsmax" koje je Informer, u saradnji s njom, ekskluzivno preneo.

On ističe da je okupljanje na kojem je govorio proslava svega onoga što je Amerika nekada predstavljala i što će "uz božju pomoć, ponovo predstavljati".

Podsetnik je da moramo da odaberemo novu putanju za našu decu i unuke. Ovo je mogao da bude dan žalosti umesto dana proslave. Tramp je dao sve što ima da se bori za ljude u našoj zemlji. Njemu nije bila potrebna politika, ali je državi bio potreban on. Pre trke za predsednika bio je jedan od najuspešnijih biznismena na svetu. Imao je sve što bi neko mogao da poželi. Umesto lakog puta, odabrao je da trpi klevete i progon jer voli ovu zemlju. Razmislite o lažima koje vam pričaju o Donaldu Trampu. On nas je pozvao da se borimo za Ameriku. Čak i u najtežem trenutku, mi smo mu bili na umu. Rekli su da je tiranin koji mora biti zaustavljen, a on je odgovorio tako što je pozvao na nacionalno jedinstvo i to odmah nakon što mu je napadač umalo oduzeo život. Zvanično prihvatam nominaciju da budem potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država - poručio je Vens.

Kompletan prevedeni govor pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija