• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

27.07.2024

15:40

Sravnjeni sa zemljom! Žestok nalet Rusa u Harkovskoj oblasti! Peskov: U Rusiji nema govora o mobilizaciji!

Reuters

Vesti

Sravnjeni sa zemljom! Žestok nalet Rusa u Harkovskoj oblasti! Peskov: U Rusiji nema govora o mobilizaciji!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 885. dan.

(MAPA) Rusi oslobodili Lozovatskoje! Više nema nazad! Probijena linija fronta u Donjecku!

Ruski PVO oborio dronove!

Ruski sistemi protivvazdušne odbrane sinoć su oborili 21 ukrajinski dron iznad ruske teritorije, saopštilo je Ministarstvo odbrane .

- Dežurni sistemi protivvazdušne odbrane presreli su i uništili sedam bespilotnih letelica iznad Kurska, tri iznad Belgoroda, dva iznad Rostova, jedan iznad Brjanska i jedan iznad Lipecke oblasti - navodi se u saopštenju.

Prema rečima guvernera Rjazanske oblasti Pavela Malkova, u napadu dronom niko nije povređen, a nije bilo materijalne štete. U regionu Lipecka, dron je pao u blizini stambene zgrade u selu Račino, rekao je guverner Igor Artamonov.

Kijev gotovo svakodnevno pokušava da bespilotnim letelicama napadne ciljeve u pograničnim i centralnim regionima Rusije . Snage PVO uspešno presreću neprijateljske avione.
 

Putinova taktika uspela! "Crni labud" razvalio Ukrajinu! Neočekivani događaji u SAD izazvali strah i paniku širom zemlje!

Ukrajinci izgubili 85 vojnika!

Ruske jedinice grupe Dnjepar uništile su do 85 militanata Oružanih snaga Ukrajine, stanicu za elektronsko ratovanje Enklava-N i protivbaterijsku radarsku stanicu AN/TPK-50 američke proizvodnje, saopštilo je u subotu Ministarstvo odbrane.

- Jedinice Dnjeparske grupe trupa razbile su formacije 65. mehanizovane, 128. brdske, 141. pešadijske brigade Oružanih snaga Ukrajine, 35. brigade marinaca u rejonima naselja Nesterjanka, Rabotino, Zaporoška oblast, Tjaginka i Ponji. , Hersonska oblast „Neprijateljski gubici su iznosili do 85 vojnika, četiri vozila, stanicu za elektronsko ratovanje Enklav-N i protivbaterijsku radarsku stanicu AN/TPK-50 američke proizvodnje - navodi se u saopštenju ruskog vojnog resora.
 

Zelenskom izletelo šokantno priznanje! Novinari uspeli da izvuku informaciju, o detaljima nije smeo da govori!

Grupe Jug i Sever uništavaju ljudstvo i tehniku Ukrajinaca


Ukrajinske jedinice izgubile su do 740 vojnika u zoni odgovornosti grupe „Jug“, kao i pet tenkova, 11 oklopnih vozila, četiri automobila, tri radarske stanice i skladište municije.

Uništeni ukrajinski položaji u Harkovskoj oblasti

Posade samohodnih protivtenkovskih raketnih sistema „šturm-S“ grupe trupa „Sever“ uništile su uporišta, oklopnu tehniku i položaje ukrajinske vojske u Harkovskoj oblasti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Rusi otkrili šok detalje sa fronta! Koga je ovo Zelenski dovukao u Harkov?! Imaju samo jednu ulogu, ako ih Rusi nanišane...

Peskov: U Rusiji nema govora o mobilizaciji

U Rusiji nema govora o mobilizaciji, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov za Sputnjik.

- O mobilizaciji uopšte niko ne priča, nema govora o tome - odgovorio je Peskov, upitan da li ima dovoljno dobrovoljaca ili će možda biti potrebna mobilizacija.

 

Rusi oborili 21 dron!

Dežurni ruski sistemi PVO tokom novi su presreli i oborili 21 dron iznad teritorije Ruske Federacije – sedam iznad Kurske oblasti, tri iznad Belgorodske, dva iznad Rostovske, jedan iznad Brjanske, jedan iznad Lipecke i sedam iznad Rjazanjske oblasti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine
Društvo

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da će krajem 2025. ili početkom 2026. godine biti u potpunosti završen Moravski koridor, koji se trenutno radi, a da će do kraja ove godine u saobraćaj biti pušteno 30 kilometara tog koridora, čime će u saobraćaj biti uključeni Trstenik i Vrnjačka banja kao i deo deonice Preljina - Adrani najverovatnije do Mrčajevaca.

27.07.2024

15:21

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija