• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2024

19:57

(VIDEO) Rusija i SAD se "sudarile" na Karibima! Počeli hitni pregovori! Brodovi u pripravnosti!

EPA

Vesti

(VIDEO) Rusija i SAD se "sudarile" na Karibima! Počeli hitni pregovori! Brodovi u pripravnosti!

Podeli vest

Ruski mornari su više puta pregovarali sa kolegama na američkim brodovima tokom putovanja na Kubu.

Posebno su prijavili vreme odlaska palubnog helikoptera sa fregate Admiral Gorškov posadi američkog razarača Donald Kuk.

Ali ne poštuju svi američki brodovi etiketu.

Često, kada se približavaju ruskim brodovima, oni prkosno razvijaju ogromne američke zastave, kao da se prkosno pokazuju dok ruski mornari do dočekuju humorom.

Pogledajte novu epizodu emisije „Vojni prijem. Sa hiperzvukom prema SAD.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)
Live TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija