• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rt.rs

30.07.2024

11:40

"Znamo da stojite iza nereda!" Maduro osuo paljbu po Ilonu Masku, pa mu poručio da se drži dalje od Venecuele!

EPA

Vesti

"Znamo da stojite iza nereda!" Maduro osuo paljbu po Ilonu Masku, pa mu poručio da se drži dalje od Venecuele!

Podeli vest

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro optužio je američkog milijardera i biznismena Ilona Maska da stoji iza mešanja i konspirativnih planova koji dolaze iz inostranstva protiv demokratske stabilnosti te južnoameričke zemlje.

Naime, dosadašnji predsednik Venecuele Nikolas Maduro pobedio je na predsedničkim izborima održanim u nedelju, pošto je osvojio 51,2 odsto glasova, dok je opozicioni kandidat Edmund Gonzales Urutia osvojio 44,2 odsto, saopštilo je Nacionalno izborno veće Venecuele.

Maduro je naveo da je vlasnik "Iksa", "Tesle" i "Spejsiksa" postao "novi glavni neprijatelj" Venecuele, pokušavajući da lažnim informacijama diskredituje rezultate predsedničkih izbora na kojima je on pobedio u nedelju.

Foto: Reuters

 

 

"Postoji nešto što se zove društvene mreže, što stvara virtuelnu stvarnost koju kontroliše naš novi glavni neprijatelj, čuveni Ilon Mask, koji očajno izgleda i koji bi želeo bi da dođe sa svojim raketama i vojskom da izvrši invaziju na Venecuelu", naveo je Maduro, opisujući milijardera kao "kuma ekstremne desnice" zbog sprovođenja kampanje navodne izborne "prevare".

On je istakao da Venecuela zna da Mask, koji sa svojim novcem i satelitima, pokušava da sve kontroliše i stoji iza udara na Karakas.

Maduro je prokomentarisao da je Mask objavio sramnu objavu na Iksu, kako bi napao izborni proces u Venecueli, objavljivanjem video snimka ljudi, kako uklanjaju klima uređaje sa izbornih mesta kako bi to pokazali kao navodni dokaz da su glasačke kutije ukradene i da na taj način manipulišu zajednicom lažnim informacijama.

On je istakao da ko god da se petlja sa Venecuelom, neće proći dobro, kao i da će se Venecuelanci boriti.

"Spreman sam i ne plašim vas se", rekao je Maduro i dodao da njegova zemlja ne prihvata "intervencionizam ni od koga", a još manje od "kuma ekstremne latinoameričke desnice" koja radi za Pentagon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šok tokom suđenja zbog gutanja žira u vrtiću: Vaspitačica priznala da je ostavila decu samu!
Društvo

Šok tokom suđenja zbog gutanja žira u vrtiću: Vaspitačica priznala da je ostavila decu samu!

Pred Osnovnim sudom u Surdulici održan je glavni pretres na suđenju vaspitačici M.S. iz Vladičinog Hana, protiv koje se vodi postupak zbog krivičnog dela ”napuštanje nemoćnog lica”. Protiv vaspitačice M.S. pokrenut je postupak nakon što se 27. decembra 2022. godine, u vrtiću u Vladičinom Hanu desio događaj kada je dečak D.Đ. (4) progutao žir, usled čega je na kraju tog dan od posledica gušenja preminuo u UKC Niš.

30.07.2024

13:38

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija