• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rt.rs

31.07.2024

14:43

"Zgaziće je svi!" Tramp žestoko opleo po Kamali! Lideri drugih država jedva čekaju da ona pobedi?!

Reuters

Vesti

"Zgaziće je svi!" Tramp žestoko opleo po Kamali! Lideri drugih država jedva čekaju da ona pobedi?!

Podeli vest

Lideri drugih država "zgaziće" potpredsednicu i njenu "ludu administraciju", poručio je kandidat Republikanske stranke za predsednika SAD.

Ako pobedi na izborima u novembru, potpredsednica SAD Kamala Haris neće moći da se suprotstavi rivalima Vašingtona na svetskoj sceni i pretvoriće se u igračku u njihovim rukama, izjavio je bivši američki predsednik Donald Tramp.

"Biće im jako lako. Ona će za njih biti igračka. Pogledaće je i reći: 'Ne možemo da verujemo da smo imali toliko sreće'", kazao je Tramp za "Foks njuz".

On je dodao da ne bi voleo da Harisova predstavlja SAD na sastancima sa drugim liderima, uključujući predsednika Kine Si Đinpinga.

Foto: Reuters

 

 

"Naša zemlja već ima dovoljno problema. Zgaziće nju i njenu ludu administraciju", uveren je Tramp.

On je prethodno izjavio da odluke u Beloj kući donosi grupa "fašista, komunista i marksista".

On je u intervjuu za "Foks njuz" rekao da su "oni", za razliku od njega pretnja demokratiji.

"Mislim, pogledajte šta su upravo uradili. Oduzeli su Džozefu Bajdenu kandidaturu za predsednika kao da je dete. Oduzeli su mu predsedničku funkciju. Njegova žena nije želela da se to dogodi", rekao je Tramp.

Kako je rekao, demokrate su učestvovale u "puču" tako što su Bajdena na vrhu liste zamenili potpredsednicom Kamalom Haris mesecima nakon što su milioni birača glasali na unutarstranačkim izborima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jovanov dao Miroslavu Aleksiću brutalan odgovor: Mi hoćemo modernizaciju, a vi hoćete vraćanje u pećinsko doba!
Politika

Jovanov dao Miroslavu Aleksiću brutalan odgovor: Mi hoćemo modernizaciju, a vi hoćete vraćanje u pećinsko doba!

Šef poslničke grupe SNS Milenko Jovanov replicirao je danas, tokom prepodnevnog dela sednice Narodne skupštine, narodnom poslaniku Miroslavu Aleksiću koji je govorio o resursima, poljoprivredi, industriji... Poručio je da su na čelu protesta protiv litijuma likovi koji su govorili da je vlast posekla 40 odsto drveća u Srbiji, da su satanisti i da počinje borba protiv satanizma.

31.07.2024

15:32

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21