• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2024

15:10

(VIDEO) Monstruozno! NATO vojnici silovali ženu u Rusiji! Zapadni mediji ćute o ovom slučaju, Rusi kipte od besa nakon šokantnog svedočenja!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Monstruozno! NATO vojnici silovali ženu u Rusiji! Zapadni mediji ćute o ovom slučaju, Rusi kipte od besa nakon šokantnog svedočenja!

Podeli vest

Stanovnica sela Glubokoje u Harkovskoj oblasti izjavila je da su dva francuska plaćenika upala noću u njen dom i silovala je, a da su nekoliko dana kasnije nju i njenu nepokretnu majku spasili ruski vojnici. Odgovarajući video-snimak, na kojem žrtva daje izjavu, dospeo je u posed RIA Novosti.

Žena je ispričala da su u aprilu, nakon rotacije ukrajinskih vojnika, u njihovo selo došli novi vojnici, među kojima su bili i strani plaćenici. Prema njenim rečima, većina stanovnika sela je otišla, ali ona nije mogla da se evakuiše zbog bolesne majke.

 

- Već smo imali Francuze ovde, ali su samo prolazili. Ovi su se smestili kod nas, u Glubokom, u kući pored naše... Ti ljudi, kad su prolazili kroz selo, vikali su nešto kad bi prolazili pored mene i stalno se smejali... A petog maja, oko pola dva noću, dvojica su upala u našu kuću, naoružani, i počeli su da prevrću sve. U to vreme sam spavala u sobi, jedan od njih je upao kod mene. Bio je bez maske, počeo je da me vuče za noge. Pokušavala sam da ga odgurnem nogama, možda sam ga i izgrebala, ali on se samo smejao. Zatim je u sobu ušao drugi, koji je bio s maskom. Udario me je u lice, izvadio pištolj i prstom pokazao da ćutim. Otrgli su mi svu odeću, a zatim... Zatim su otišli - priseća se žrtva.

Prema njenim rečima, vojnici, koji su bili pijani, tukli su je, a ona nije imala snage da se brani – jedan od silovatelja stao joj je nogom na grudi. Nekoliko dana, kako tvrdi žrtva, skrivala se u podrumu svoje kuće, plašeći se da izađe na ulicu kako ne bi opet bila napadnuta.

Kako je navela, nedelju dana nakon incidenta u selo su ušli ruski vojnici i evakuisali nju i njenu majku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija