• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

20.08.2024

20:34

Tramp nudi Masku visoku poziciju u Beloj kući, milijarder poručio da je "spreman da služi"!

Reuters

Vesti

Tramp nudi Masku visoku poziciju u Beloj kući, milijarder poručio da je "spreman da služi"!

Podeli vest

Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru.

U intervjuu za Rojters, Tramp je rekao da bi bio više nego srećan da Mask želi da dođe i radi u njegovoj administraciji, ako ponovo stigne u Belu kuću.

Ekscentrični milijarder je ubrzo objavio na svom Ks profilu da je "spreman da služi", zajedno sa slikom Maska i američke zastave u pozadini koju je stvorila veštačka inteligencija.

Podsetimo, Mask je otvoreno podržao Trampovu kandidaturu i čak finansijski podržao njegovu kampanju. Osim toga, sa njim je vodio i razgovor na društvenoj mreži Ks.

Na isti intervju pozvao je i kandidatkinju Demokratske partije SAD Kamalu Haris, koja još nije prihvatila poziv.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Istina o misteriji zvanoj Vladimir Putin! 25 godina političke karijere prepuna je tajni i neodgovorenih pitanja! (VIDEO)
Live TV

Istina o misteriji zvanoj Vladimir Putin! 25 godina političke karijere prepuna je tajni i neodgovorenih pitanja! (VIDEO)

Front u Ukrajini, Bliski istok, Amerika, Rusija, sve ima veze sa jednom političkom karijerom dugom 25 godina. Vladimir Putin bio je premijer Rusije, a kasnije je postao predsednik. Od tada on diže Rusiju iz pepela. Ostala je misterija kako je baš on došao na vlast. Da li je to bila Jeljcinova ideja? Šta se desilo u odnosu sa Amerikom? Imali su sjajne odnose, gajili su dobre političke odnose, u Putinu su videli faktor mira, a onda se nešto neočekivano dogodilo. Da li je Putin prevario Zapad? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo i Vladimir Kljajić, politikolog.

20.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija