• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2024

10:03

Vanredna situacija u Ukrajini! Nestaju struja, voda...Eksplozije u Kijevu! Čuju se sirene za uzbunu! Gori Saratovska oblast!

Shutterstock

Vesti

Vanredna situacija u Ukrajini! Nestaju struja, voda...Eksplozije u Kijevu! Čuju se sirene za uzbunu! Gori Saratovska oblast!

Podeli vest

Rat u Ukrajini 915. dan

Šmihal: 15 regiona pogođeno masivnim ruskim napadom

Više od polovine ukrajinskih regiona pogođeno je u velikim napadima ruskih raketa i bespilotnih letelica, izjavio je ukrajinski premijer Denis Šmihal.

"Neprijatelj je koristio različite vrste naoružanja: dronove, krstareće rakete i Kinžale (supersonične rakete). Ima ranjenih i mrtvih“, saopštio je Šmihal na Telegramu.

VANREDNO STANJE U UKRAJINI! Ugašena struja, nestaje voda! 

Ukrajinska energetska kompanija Ukrenergo izdala je jutros naredbu za uvođenje hitnih restrikcija struje nakon velikog vazdušnog napada ruske avijacije na više gradova i regiona u Ukrajini, javlja agencija Unian.

(VIDEO) EKSPLOZIJE U KIJEVU, ČUJU SE SIRENE ZA UZBUNU!

Eksplozije su se čule u Kijevu i drugim gradovima širom Ukrajine ujutru 26. avgusta, nakon što je Rusija izvela masivan napad raketama i dronovima.

 

 

(VIDEO) Ukrajinski dron udara u stambenu zgradu

 

 

Ukrajina šokirala Rusiju u ranim jutarnjim časovima! (VIDEO)

Ukrajinski dronovi napali su jutros oko 6:00 po lokalnom vremenu ruske gradove Saratov i Engels u Saratovskoj oblasti na jugoistoku zemlje.

 

 

Evidentirani su udari u stambene stambene zgrade. U Engelsu je bespilotna letelica udarila u krov zgrade u ulici Puškin, u Saratovu - u stambeni kompleks Volga Skaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija