• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2024

23:30

Ovo su im uradili pred očima! Pentagon prevideo bezbednosni propust!

Tanjug/AP

Vesti

Ovo su im uradili pred očima! Pentagon prevideo bezbednosni propust!

Podeli vest

Policija okruga Arlington danas je saopštila da su tri mladića opljačkala radnju u tržnom centru preko puta zgrade Pentagona.

Policija je saopštila da su trojica osumnjičenih ušli u radnju u tržnom centru, čekićima razbili staklenu vitrinu i upotrebili aparat za gašenje požara unutra, prenosi Dejli miror.

Kako se navodi, osumnjičeni su posle pljačke pobegli peške.

''Osumnjičeni za pljačku su opisani kao tri crna muškarca u tinejdžerskim godinama koji nose crnu odeću“, poručila je policija na mreži X.

Pripadnici snaga bezbednosti se i dalje nalaze na licu mesta, a istraga se nastavlja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija