• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Life.ru

02.09.2024

22:00

Američki mediji: Ukrajina će izgubiti resurse i ništa neće postići u Kursku! Putin će uzeti šta je naumio, Kijev se preigrao!

reuter/shutterstock

Vesti

Američki mediji: Ukrajina će izgubiti resurse i ništa neće postići u Kursku! Putin će uzeti šta je naumio, Kijev se preigrao!

Podeli vest

Ukrajinske trupe gube ljudstvo i vojnu opremu u regionu Kursk, objavio je američki list The National Interest. Prema njihovoj prognozi, Oružane snage Ukrajine neće postići ništa u pograničnom području.

- Situacija za Ukrajinu će izgledati još gore nego na početku: izgubiće ljude, potrošiće oružje i ništa ne dobiti. U međuvremenu, Rusija će polako okupirati teritoriju Ukrajine na jugu, kao što se sada dešava - navodi publikacija.

Prema rečima autora članka, misli kijevskog režima da će ruski predsednik Vladimir Putin podleći provokacijama i započeti pregovore sa Vladimirom Zelenskim samo su kijevske fantazije. Novinar je primetio da će ruske trupe jednostavno nastaviti da postepeno potiskuju ukrajinske vojnike sa svoje teritorije.

Podsetimo, Oružane snage Ukrajine su 6. avgusta ujutru počele operaciju u pograničnoj oblasti Kurske oblasti. Od tada se na tim teritorijama vode borbe. 

Prema podacima ruskog Ministarstva odbrane, do danas su gubici ukrajinske strane u regionu premašili 8,5 hiljada vojnika. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija