• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

05.09.2024

20:51

(VIDEO) Horor u Hrvatskoj! BMW se zakucao u benzinsku pumpu!  Vozač na mestu izgoreo, a ovo su detalji!

Reuters

Vesti

(VIDEO) Horor u Hrvatskoj! BMW se zakucao u benzinsku pumpu! Vozač na mestu izgoreo, a ovo su detalji!

Podeli vest

Konačno je otkriven identitet muškarca koji je izgoreo u automobilu koji se zapalio posle udara u benzinsku pumpu kod Omiša.

On je svojim BMV-om švedskih registarskih oznaka udario u BMV sa hrvatskim tablicama ispred sebe, a zatim, nakon sudara, u rezervoar za gorivo. Izbio je požar na benzinskoj pumpi koja se nalazi na putu A1, na odmorištu Mosor Jug kod Omiša.

Vlasnik zapaljenog BMV-a bio je za volanom automobila kada je došlo do nesreće. Poginuli muškarac imao 80 godina. Poreklom je bio iz okoline Zagreba, a u Švedsku je otišao pre više decenija. Sada kada su poznate godine preminulog vozača, sasvim je moguće da mu je pozlilo za volanom, jer je sa puta A1 doleteo do benzinske pumpe "ćisteći" sve pred sobom.

On je nekontrolisano udario u BMV hrvatskih registracija koji se nalazio na benzinskoj pumpi ispred njega. Teško je povređen vlasnik tog vozila, inače radnik Ministarstva odbrane, i njemu se dalje bore za život u KBC Split.

Pored 80-godišnjeg muškarca koji je poginuo u svom automobilu, u požaru su povređene tri osobe, od kojih je jedna osoba teže. Tri vozila su oštećena, a tri su u potpunosti izgorela, među kojima je i jedan "porše".

Telo muškarca je izgorelo do neprepoznatljivosti u vozilu. Neće se znati zašto je vozač sa puta A1 skrenuo naglo udesno i levim točkom umalo preleteo saobraćajno ostrvo, nastavljajući nekontrolisano kretanje i obarajući saobraćajne znakove ispred sebe, a zatim udario u zaustavljeni BMV u ispred njega, koji se posle udarca zavrteo i on se zabio u rezervoar za gorivo na benzinskoj pumpi, izazvavši požar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija