• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti

08.09.2024

20:20

Alarmantno upozorenje iz Rusije! Ako se ovo dogodi Evropu čeka pakao!

profimedia

Vesti

Alarmantno upozorenje iz Rusije! Ako se ovo dogodi Evropu čeka pakao!

Podeli vest

Posledice potencijalne katastrofe u nuklearnoj elektrani Kursk usled ukrajinskih napada mogu da utiču na Evropu, upozorio je general-major Apti Alaudinov, zamenik načelnika Glavnog vojno-političkog odeljenja Oružanih snaga Rusije i komandant komandosa specijalnih snaga Ahmat.

"Evropa, koja je naš najbliži sused, uzima znake iz Amerike. Danas se igraju sa nuklearnom elektranom, koja se nalazi na teritoriji Rusije, u Kurskoj oblasti. Ali dok Amerikanci pokušavaju da igraju neku vrstu igrica sa Rusija udarivši u nuklearnu elektranu u gradu Kurčatovu, Evropa mora da shvati da ako se dogodi bilo kakva katastrofa u ovom objektu, ova katastrofa će uticati na evropske zemlje", rekao je on u video snimku objavljenom na svom Telegram kanalu.

On je rekao da ne razume zašto je Evropa popustila američkim globalističkim interesima i čini sve da Amerika napravi katastrofu koja bi pogodila ne samo Rusiju i Ukrajinu, već i celu Evropu, prenela je agencija TASS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija