• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2024

06:25

(UŽIVO) Klanica kod Kurska! Udarni manevar Rusije zbrisao sve! Ukrajinci upali u kotao! Iskanderi razneli hotel pun kijevske vojske!

Tanjug/AP

Vesti

(UŽIVO) Klanica kod Kurska! Udarni manevar Rusije zbrisao sve! Ukrajinci upali u kotao! Iskanderi razneli hotel pun kijevske vojske!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 927. dan.

Ukrajina će nestati nakon ovoga! Poznato koje sve gradove Putin uzima?! Rusija preokrenula situaciju u svoju korist!

 

Ukrajinske snage opkoljene od strane grupe "Hrabri“ između Lisovke i Željanog na Pokrovskom pravcu

Ukrajinske snage našle su se u okruženju između Lisovke i Željanog na Pokrovskom pravcu, javlja Stanislav Bunjatov, borac iz bataljona „Ajdar“.

Prema njegovim rečima, među opkoljenim jedinicama ima mnogo ranjenih, a situacija je izuzetno teška. Kroz ovaj sektor ukrajinske snage mogle su se povući iz pravca Neveljskog, koji je, prema podacima ukrajinskih vojnih izvora, zauzet od strane ruske vojske.

Ranije je nemački vojni analitičar lista „Bild“, Julijan Ropke, izjavio da Oružane snage Ukrajine povlače trupe iz oblasti Neveljskog kako bi izbegle opkoljavanje.

 

Stravične vesti iz Rusije! Ukrajinska vojska uradila nešto monstruzno: Izbeglice iz Kurska medijima ispričale jezive stvari, svet ovo mora da čuje!

 

Ruska vojska sprovodi uspešne protivnapade u Kurskoj oblasti, izbacujući neprijatelja iz Komarovke i Šeptuhovke

Na više sektora, ruske snage su preuzele inicijativu, proteravši ukrajinske snage iz Komarovke pre nedelju dana, čime su značajno potisnuli neprijateljske snage i primorali preostale na povlačenje ka Višnjevki.

Nakon čišćenja Šeptuhovke, u koju su ulazile pokretne grupe ukrajinskih snaga, ruske snage su pre više od nedelju dana napale i očistile niz zasada kod Pogrebkova, uništivši do jedne čete ukrajinskih trupa.

 

Kakav šok! Skot Riter prekida svu saradnju sa Rusima! Razlog je samo jedan, obaveštajac otkrio sve: Akcije ministarstva...

 

„Iskander“ pogodio hotel „Zorja“ kod Kramatorska, uništivši veliki broj ukrajinskih boraca

Ruska raketa „Iskander“ uništila je zgradu u Nikolajevki koju su ukrajinske snage koristile za smeštaj trupa.

Prema lokalnim izvorima, na mesto događaja stigao je veliki broj vozila hitne pomoći, a „civilno stanovništvo nije pretrpelo gubitke“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija